MENU 18. - 22.9. 2017

PONDĚLÍ

Polévka:   Bramborová

1. 150g

Pečené špikované krůtí stehno, špenát, bramborové knedlíky

90,-
2. 120g

Vepřové nudličky v hořčičné omáčce, hranolky

85,-
3. 300g

Zeleninový salát s olivami, toust

80,-

ÚTERÝ

Polévka:    Dršťková z hlívy ústřičné

1. 120g

Kuřecí plátek na slanině, pečené brambory, salát

90,-
2. 120g

Hovězí pečeně na houbách, rýže

85,-
3. 300g

Zapečená bramborová kaše

80,-

STŘEDA

Polévka:     Hovězí vývar s rýží a hráškem

1. 150g

Moravský vrabec, houskové knedlíky, bílé zelí

90,-
2. 300g

Rizoto s mletým masem sypané sýrem

85,-
3. 300g

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

80,-

ČTVRTEK

Polévka:     Kulajda

1. 120g

Rybí filet smažený v pivním těstíčku, vařené brambory, salá

90,-
2. 120g

Kuře na paprice, těstoviny

85,-
3. 150g

Buřt guláš, chléb

80,-

PÁTEK

Polévka:    Francouzská cibulová

1. 120g

Smažená vepřová krkovice, bramborová kaše, kys.okurka

90,-
2. 120g

Telecí ragů se žampiony, rýže

85,-
3. 300g

Zeleninový salát se sázeným vejcem, toust

80,-

 

Ke každému hlavnímu chodu polévka ZDARMA!

 

Informační tabulka o alergenech,

které jsou obsaženy v pokrmech

je k dispozici na vyžádání u obsluhy.

 

   
   

 

 

 

 

RESTAURACE PIVOVARKA,

Pardubický pivovar, Palackého 250,

530 33 Pardubice

 466 511 321 (klapka 913)
 466 746 913 (rezervace)

restaurace-pivovarka@seznam.cz

www.pernstejn.cz

50°2'7.544"N, 15°45'43.704"E

 
 

 Vytvořil Tomáš Sedlák.cz