MENU 17. - 21.7. 2017

PONDĚLÍ

Polévka:     Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou

 

1. 120g

Znojemská hovězí pečeně, rýže / houskové knedlíky

90,-
2. 150g

Smažená cuketa, vařené brambory, tatarská omáčka

85,-
3. 150g

Hrachová kaše s pikantní klobásou, čalamáda

80,-

ÚTERÝ

Polévka:      Zelná s klobásou

1. 150g

Krůtí roláda plněná houbami, šťouchané brambory

90,-
2. 150g

Plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce,těstoviny / houskové knedlíky

85,-
3. 300g

Zeleninový salát s mozzarellou a rajčaty

80,-

STŘEDA

Polévka:     Cuketový krém s krutony  

 

1. 120g

Grilovaná krkovice, hranolky, česneková smetana

90,-
2. 120g

Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, bramborové noky

85,-
3. 300g

Rýžový nákyp s meruňkami

80,-

ČTVRTEK

Polévka:     Kuřecí vývar s kapáním

1. 300g

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kys.zelí

90,-
2. 300g

Listové saláty s restovanými krevetami, tousty

85,-
3. 300g

Uhlířské špagety

80,-

PÁTEK

Polévka:      Frankfurtská

1. 120g

Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše

90,-
2. 150g

Pikantní směs z vepřových jater a zeleniny, rýže

85,-
3. 300g

Zeleninové lazaně

80,-

 

Ke každému hlavnímu chodu polévka ZDARMA!

Informační tabulka o alergenech, které jsou obsaženy v pokrmech je k dispozici na vyžádání u obsluhy.

 

   
   

 

 

 

 

RESTAURACE PIVOVARKA,

Pardubický pivovar, Palackého 250,

530 33 Pardubice

 466 511 321 (klapka 913)
 466 746 913 (rezervace)

restaurace-pivovarka@seznam.cz

www.pernstejn.cz

50°2'7.544"N, 15°45'43.704"E

 
 

 Vytvořil Tomáš Sedlák.cz