MENU 19. - 23.2.2018

PONDĚLÍ    

Polévka:     Květákový krém s krutony

1. 120g

Kuřecí "Gordon bleu"(smažená kapsa plněná šunkou a sýrem), šťouchané brambory, čalamáda

95,-
2. 120g

Uzená krkovice s hrachovou kaší, čalamáda

90,-
3. 250g

Zapečené těstoviny se zeleninou

85,-

ÚTERÝ

Polévka:     Kuřecí vývar s tarhoňou

1. 120g

Pečená vepřová plec, vařené brambory, dušená mrkev

95,-
2. 120g

Pikantní kuřecí směs, rýže

90,-
3. 300g

Kroupové rizoto se slaninovými krutony

85,-

STŘEDA

Polévka:     Čočková s párkem

1. 120g

Kuřecí plátek zapečený s rajčaty a mozzarelou, hranolky

95,-
2. 150g

Vepřový guláš, houskové knedlíky

90,-
3. 300g

Šišky plněné mákem

85,-

ČTVRTEK

Polévka:     Hovězí vývar s kapáním a zeleninou

1. 150g

Moravský vrabec, bramborové knedlíky, dušené zelí

95,-
2. 150g

Treska na kmíně, vařené brambory, salát

90,-
3. 300g

Bramborové noky se smetanovou omáčkou a česnekovým pestem

85,-

PÁTEK        

Polévka:    Kmínová s vejcem

1. 120g

Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky

95,-
2. 150g

Kapustové karbanátky s mletým masem, bramborová kaše

90,-
3. 250g

Těstovinový salát s kuřecím masem

85,-

 

Ke každému hlavnímu chodu polévka ZDARMA!

 

Informační tabulka o alergenech,

které jsou obsaženy v pokrmech

je k dispozici na vyžádání u obsluhy.

 

   
   

 

 

 

 

RESTAURACE PIVOVARKA,

Pardubický pivovar, Palackého 250,

530 33 Pardubice

 466 511 321 (klapka 913)
 466 746 913 (rezervace)

restaurace-pivovarka@seznam.cz

www.pernstejn.cz

50°2'7.544"N, 15°45'43.704"E

 
 

 Vytvořil Tomáš Sedlák.cz