MENU 22.4. - 26.4. 2019

PONDĚLÍ

   

          VELIKONOCE

OTEVŘENO OD 14.00 – 23.00

 

 
       
       
       

                                 

ÚTERÝ

Polévka: Zeleninový krém s krutony

1. 150g

Kuřecí prso na kukuřici restované na másle, domácí hranolky, bylinkový dresink

109,-
2. 150g

Vepřové medailonky na žampiónech, rýže/houskové knedlíky .

  99,-
3. 150g

Pikantní masová směs v bramboráku

  99,-
4. 1 ks

Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka

 109,-

STŘEDA               

 Polévka: Gulášová

1. 150g

Vepřová krkovička na grilu s restovanou cibulí a slaninou, šťouchané brambory.

109,-
2. 150g

 

Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskové knedlíky/těstoviny ...

 99,-
3. 150g

Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka.

 99,-
4. 300g

Těstovinový salát s kuřecím masem a restovanou zeleninou, opečený toust

109,-

 

ČTVRTEK

Polévka:Hovězí vývar s drobením

1. 150g

Mix gril na restované zelenině, opečené brambory, česnekový dresink

109,-
2 1/4

Pečené kuře s jarní nádivkou, okurkový salát

 99,-
3. 300g

Gnocchi s kuřecím masem v rokforové omáčce ..

 99,-
4. 150g

Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky

109,-

 

PÁTEK   

Polévka: Ruský borš

1. 150g

Vepřový kotlet s volským okem zdobeným čerstvou pažitkou, šťouchané brambory s cibulkou

 
2. 300g

Vepřové rizoto se zeleninou sypané sýrem, kyselá okurka .

 
3. 150g

Kuře na paprice, těstoviny/houskový knedlík

 
4. 120g

Grilovaný hermelín na zeleninovém salátu, bageta .

 

 

POLÉVKA K MENU 15,- Kč / SAMOSTATNĚ 25,- Kč

 

Informační tabulka o alergenech,

které jsou obsaženy v pokrmech

je k dispozici na vyžádání u obsluhy.l

 

 

 

RESTAURACE PIVOVARKA,

Pardubický pivovar, Palackého 250,

530 33 Pardubice

 466 746 913
 777 741 399 (rezervace)

restaurace-pivovarka@seznam.cz

www.pernstejn.cz

50°2'7.544"N, 15°45'43.704"E

 
 

 Vytvořil Tomáš Sedlák.cz